Tuesday, May 6, 2014

Salade crue kale-épinards-concombres-radis Daikon-tomates-olives-poivrons / Raw salad - kale-lebanese cucumber-spinach-Daikon radish-olives-tomatoes-sweet pepper / Salata cruda kale-castravete libanez-spanac-Daikon-rosii-masline-ardei



Salade crue kale-épinards-concombres-radis Daikon-tomates-olives-poivrons





Ingrédients :

-          1 poivron doux en dés;
-          7-8 oignons verts en dés;
-          2-3 tiges de kale frais avec feuilles émincées;
-          2-3 tasses d’épinards émincées;
-          2-3 tomates en dés;
-          4 concombres libanais en dés;
-          ½ tasse olives noirs dénoyautées;
-          ½ tasse olives verts aux amandes;
-          2 gousses d’ail émincées;
-          une poignée de persil vert émincé;
-          une poignée d’aneth vert émincé;
-          3-4 c. huile d’olives première pression à froid;
-          2 c. vinaigre de cidre de pommes bio.
Préparation : Mélanger tous les ingrédients et servir. Bon appétit! Pofta Buna! ___________________________________________________________________

*ENGLISH*

Raw salad - kale-lebanese cucumber-spinach-Daikon radish-olives-tomatoes-sweet pepper

 

Ingredients:
-          1 choped sweet pepper;
-          7-8 chopped green oignons;
-          2-3 chopped kale leaves;
-          2-3 cups chopped spinach;
-          2-3 diced tomatoes;
-          4 chopped lebanese cucumbers;
-          ½ cup pitted black olives;
-          ½ cup green olives stuffed with almonds;
-          3 chopped garlic cloves;
-         ½ cup chopped parsley leaves;
      ½ cup chopped dill;
             3-4 spoons first cold pressed olive oil;
-          2 spoons organic apple cider vinegar;
 
Instructions: Mix all ingredients in a bowl and serve. Enjoy! Pofta Buna!
 
________________________________________________________________________
 
*ROMANA*
 

Salata cruda kale-castravete libanez-spanac-Daikon-rosii-masline-ardei 

Ingrediente:
 
 
-          1 ardei dulce taiat bucatele;
-          7-8 cepe verzi taiate marunt;
-          2-3 tije de kale cu frunze, taiate marunt;
-          2-3 cani spanac proaspat taiat marunt;
-          2-3 rosii medii taiate cubulete de ½ cm;
-          4 castraveti mici taiati cubulete;
-          ½ cana masline negre fara samburi;
-          ½ masline verzi umplute cu migdale;
-          3 catei de usturoi bio maruntiti;
-          3-4 lg. ulei de masline prima presare la rece;
-          un pumn de patrunjel maruntit si altul de marar;
-          2 lg. otet de cidru de mere bio;
 
Preparare: Se amesteca toate ingredientele si se serveste. Pofta buna!
 

 




No comments:

Post a Comment