Crème glacée mangue-banane-spiruline
Ingrédients :
- 2 bananes surgelées;
- ½ mangue fraîche (ou surgelée);
- ½ c. à thé poudre de spiruline;
- 2-3 cubes de glace;
- 2-3 c. à soupe lait d’amandes;
- 2-3 feuilles de menthe;
- deux tranches de banane fraîche pour la décoration
(optionnel);
Préparation :
Mélanger tous les ingrédients dans le robot culinaire, 2-3
min sur ‘Food Chop’ et 2-3 min sur ‘Max Ice Crush’, jusqu’à l’obtention d’une
crème glacée onctueuse. Servir
immédiatement et garder le reste au
congélateur.
Bon appétit! Pofta buna!
_______________________________________________________________________
*ENGLISH*
Mango-Banana
& Spirulina Icecream
Ingredients:
2 frozen bananas;
-
½
fresh mango (or frozen);
-
½ teaspoon spirulina powder;
-
2-3
ice cubes;
-
2-3
spoons almond milk;
-
2-3
fresh mint leaves;
-
2
banana slices for decoration (optional);
Instructions:
Place all ingredients in a food processor and mix until smooth and creamy (first 2-3 min. on ‘Food Chop’ and then other 2-3 min. on ‘Max Ice Crush’). Serve immediately and place the rest in the freezer.
Enjoy! Pofta
buna!
_________________________________________________________________________
*ROMANA*
Inghetata mango-banana-sprulina
Ingrediente:
- 2 banane inghetate;
- ½ mango proaspat (sau inghetat);
- ½ lg-ta. pudra de spirulina;
- 2-3 cuburi de gheata;
- 2-3 linguri lapte de migdale;
- 2-3 frunze de menta;
- doua felii de banana proapspata pentru ornat (optional);
Preparare:
Se amesteca
toate ingredientele in robot pana devin o ‘inghetata’ (primele 2-3 min pe ‘Food
Chop’, iar apoi inca 2-3 min pe ‘Max Ice Crush’). Se serveste imediat si se
pastreaza restul la congelator.
Pofta buna!
No comments:
Post a Comment