Friday, June 13, 2014

Crème glacée mangue-banane-spiruline / Mango-Banana & Spirulina Icecream / Inghetata mango-banana-sprulina



Crème glacée mangue-banane-spiruline 



Ingrédients :
- 2 bananes surgelées;
- ½ mangue fraîche (ou surgelée);
- ½ c. à thé poudre de spiruline;
- 2-3 cubes de glace;
- 2-3 c. à soupe lait d’amandes;
- 2-3 feuilles de menthe;
- deux tranches de banane fraîche pour la décoration (optionnel);

Préparation :
Mélanger tous les ingrédients dans le robot culinaire, 2-3 min sur ‘Food Chop’ et 2-3 min sur ‘Max Ice Crush’, jusqu’à l’obtention d’une crème glacée onctueuse.  Servir immédiatement et  garder le reste au congélateur.
Bon appétit! Pofta buna! 
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*ENGLISH*


Mango-Banana & Spirulina Icecream




Ingredients:

2 frozen bananas;
-          ½ fresh mango (or frozen);
-           ½ teaspoon spirulina powder;
-          2-3 ice cubes;
-          2-3 spoons almond milk;
-          2-3 fresh mint leaves;
-          2 banana slices for decoration (optional);

Instructions: 

Place all ingredients in a food processor and mix until smooth and creamy (first 2-3 min. on ‘Food Chop’ and then other 2-3 min. on ‘Max Ice Crush’).  Serve immediately and place the rest in the freezer.

Enjoy! Pofta buna!
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*ROMANA*


Inghetata mango-banana-sprulina 


Ingrediente:
- 2 banane inghetate;
- ½ mango proaspat (sau inghetat);
- ½ lg-ta. pudra de spirulina;
- 2-3 cuburi de gheata;
- 2-3 linguri lapte de migdale;
- 2-3 frunze de menta;
- doua felii de banana proapspata pentru ornat (optional);

Preparare:

Se amesteca toate ingredientele in robot pana devin o ‘inghetata’ (primele 2-3 min pe ‘Food Chop’, iar apoi inca 2-3 min pe ‘Max Ice Crush’). Se serveste imediat si se pastreaza restul la congelator.
Pofta buna!

 

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