Tuesday, June 24, 2014

Sauce crue aux tomates et basilic - recette végétalienne / Tomato Basil Raw Sauce - Raw Vegan / Vegetarian Recipe / Sos crud de rosii si busuioc - reteta vegana / vegetariana



Sauce crue aux tomates et basilic



Ingrédients :
3-4 tomates mûres en quartiers;
1-2 gousses d’ail;
2-3 c. à table tahini (sauce crue au sésame);
¼ tasse basilic frais;
¼ c. à thé sel sans iode;
une pincée de poivre noir moulu.

Préparation : Mélanger tous les ingrédients dans le robot culinaire jusqu’à l’obtention d’une sauce homogène. Servir et garder le reste au réfrigérateur pendant 4-5 jours. Bon appétit! Pofta buna!

_____________________________________________________________________
*ENGLISH*


Tomato Basil Raw Sauce 




Ingredients:
3-4 ripe tomatoes cut in 4;
1-2 garlic cloves;
2-3 tablespoons tahini (raw sesame sauce);
1/4 cup fresh basil leaves;
1/4 teaspoon iodine-free salt;
a hint of black pepper powder.
 
Instructions:
Mix all ingredients in the blender to obtain a smooth sauce. Serve immediately and keep the rest in the refrigerator for up to 5 days. Enjoy! Bon appétit! Pofta buna!

____________________________________________________________________
*ROMANA*

Sos crud de rosii si busuioc


Ingrediente:
2-3 rosii foarte coapte taiate in 4;
1-2 catei de usturoi; 
2-3 lg. tahini (sos crud de susan);
¼ cana de busuioc proaspat;
¼ lg-ta. sare neiodata;
un varf de cutit piper negru macinat;

Preparare: Se amesteca toate ingredientele in robotul culinar pana se obtine un sos omogen. Se serveste imediat si se pastreaza restul la frigider timp de 4-5 zile. Pofta buna!

No comments:

Post a Comment