Sauce crue aux tomates et basilic
Inspiration : Ella
Sandu - http://veganmaestraw.wordpress.com/2014/04/04/falafel-vegan-cu-sos-tahini-de-rosii/
3-4 tomates mûres en quartiers;
1-2 gousses d’ail;
2-3 c. à table tahini (sauce crue
au sésame);
¼ tasse basilic frais;
¼ c. à thé sel sans iode;
une pincée de poivre noir moulu.Préparation : Mélanger tous les ingrédients dans le robot culinaire jusqu’à l’obtention d’une sauce homogène. Servir et garder le reste au réfrigérateur pendant 4-5 jours. Bon appétit! Pofta buna!
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*ENGLISH*
Tomato Basil Raw Sauce
Inspiration:
Ella Sandu
- http://veganmaestraw.wordpress.com/2014/04/04/falafel-vegan-cu-sos-tahini-de-rosii/
Ingredients:
3-4
ripe tomatoes cut in 4;
1-2
garlic cloves;
2-3
tablespoons tahini (raw sesame sauce);
1/4
cup fresh basil leaves;
1/4
teaspoon iodine-free salt;
a
hint of black pepper powder.
Instructions:
Mix all ingredients in the blender to obtain a smooth
sauce. Serve
immediately and keep the rest in the refrigerator for up to 5 days. Enjoy! Bon appétit! Pofta buna!
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*ROMANA*
Sos crud de rosii si busuioc
2-3 rosii foarte coapte taiate in 4;
1-2 catei de usturoi;
2-3 lg. tahini (sos crud de susan);
¼ cana de busuioc proaspat;
¼ lg-ta. sare neiodata;
un varf de cutit piper negru macinat;
Preparare: Se amesteca toate ingredientele in robotul culinar pana se obtine un sos omogen. Se serveste imediat si se pastreaza restul la frigider timp de 4-5 zile. Pofta buna!
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